Iki Art MaleficaNaantali

Ei kuvaa

Osaaminen

taidemaalari
kuvanveistäjä
tilataiteilija, ympäristötaiteilija

Näyttelyt ja esiintymiset

Oma kuvaus

Mixed media artist.
Taidemaalari.
Veistostaiteilija.
Terapeutti.

Näyttelyt: Forum kortteli turku, linnankatu 29.3-15.4.2021.
Työt nyt varattavissa!! Mitat joistain töistä näyttelyn jälkeen.

Fantastista kun löysit sivuilleni!

Olen naantalilainen eko- fantasiataiteilija hyvin erikoisella elämäntarinalla. En ole tullut taiteilijaksi, synnyin siksi. Matka sen tajuamiseen on ollut karkea ja kivinen, mutta pehmeitä mättäitä välissä unohtamatta. Olen tarinoiden kertoja ja niiden lempeä kuuntelija, viimeinen etappi raskaille asioille. Uusi alku iloisille. Uuden alkaja ja tekijä.

Taidetta olen tehnyt vauvasta tähän päivään saakka. Se on ollut osa minuuttani ja sen kautta kommunikoin erilaisia tunteita, elämänkokemuksia ja pidän sitä upeana tapana käsitellä asioita. Tavoitteeni on luoda kauniita ja henkeäsalpaavia, ihastuttavia teoksia, jotka puhuttelevat katsojaansa ja tuovat uudenlaista perspektiiviä asioihin. Juuriltani olen viimeisimpiä aatelisnaisia ja taustani on hyvin vanhaa perimää. Taidetta olen erikseen opiskellut paasikivessä, kuvateidelinjalla.

Keksin jatkuvasti uusia ratkaisuja töissäni ja tekniikoissani. Käytän töissäni pääasiassa kierrätyspaperia ja viimeistelen työni keksimälläni pikkutarkalla tekniikallani. Olen oman alani väkihyvä ammattilainen ja työni teen harkinnalla tunteita ja tilanteita polttoaineena käyttäen.

Teen vähän erilaisempaa taidetta, mitä ei ihan heti tule muualla vastaan. Veistokset ja 3D- Taide on alaani. Taideteosten kehyksetkin olen kehittänyt alusta asti itse omalla käsityöllä ja vaivalla.

Teen vuodessa vain määrätyn määrän teoksia.

Suurenmoista jos työni puhuttelevat sinua! Käyhän kommentoimassa instagramissa mitä työ sinussa herätti? Palan halusta kuulla kokemuksia! @ikiartmalefica

Jos et löydä sopivaa teosta valikoimistani, jutellaan millaisen tahtoisit! löydä itsellesi jotakin, mikä pistää sydämesi lyömään nopeammin.


Jokaisen orginaalin teoksen oston yhteydessä tulee mukaan myös aitoustodistus leimalla ja allekirjoituksellani!⚜️

Jokaisen työn taustalla on jokin tosielämän tarina.

Käy hämmästelemässä lohikäärmeitäni ja muita luomuksiani ja maalauksiani instagramissa!

Facebook: https://www.facebook.com/ikiartmalefica
Instagram: @ikiartmalefica


"Älä anna fantasian ja unelmien olla vain haaveilua, tuo ne kotiisi. Kuule sitä, näe sitä, puhu sitä ja ole sitä"- Säde Leinonen, Iki Art Malefica. @ikiartmalefica

Tunnisteet: kuvataiteilija, veistos, lohikäärme, dragon, fairy, keiju, eko- taiteilija, eko taide, kirjailia, paperimassa, paper mache, fantasiataiteilija, fantasiataide, fantasyart, ekologinen taide, uusiokäyttö, hiisi, paperitaiteilija, iki art malefica, Säde Leinonen, yksisarvinen, unicorns, yksisarvis taide, unicorn horn, fine art, maalaus, canvas