Juha LesonenVaasa

Ei kuvaa

Osaaminen

taidemaalari
muotokuvamaalari
piirtäjä, kuvittaja

Näyttelyt ja esiintymiset

Oma kuvaus

Piirtäminen kulkenut mukana pikkupojasta lähtien. Maalaamista kokeilin, kun aikaa löytyi työkiireiden lomasta. Aikaa alkoi löytymään, kun jäin eläkkeelle maahantuojan edustajan töistä vuonna 2006. Sen jälkeen olen käynyt kursseja ja olin useamman vuoden viikottain päivämaalareissa Vaasan Opistolla. Olen myös imenyt tietoa kirjoista ja nettisivuilta.

Akvarellimaalaus on loputon lähde kokea uusia kokemuksia väreistä ja sekoituksista. Se on polku, jota on hieno kulkea,kokeilla ja nauttia uusista elämyksistä ja nähdä värisekoitusten uskomaton Maailma.

Syksyllä 2016 perustimme Vaasan Kansalliset Seniorit taidekerhon, jossa toimin vetäjänä. Jäseniä on 10, joista suurin osa ei ole aikaisemmin maalannut. Opetan perustietoja akvarellimaalauksesta ja etenemme askel askeleella oppien värien käyttöä ja ...
Yli vuosi taivallettu alkutaipaleella. Mukaan liittyi kaksi uutta jäsentä. Pidimme ensimmäisen näyttelyn Atelje Tornissa Galleria 3:ssa. Vain reilun vuoden taipaleen jälkeen, saimme gallerian täyteen akvarelleja ja kiitos positiivisista kommenteista, tätä taivalta on ilo jatkaa.

Tunnisteet: Akvarelli, maisema, muotokuva