T:mi Kaisun KotiputiikkiLapua

Ei kuvaa

Osaaminen

taidemaalari
piirtäjä, kuvittaja
muotokuvamaalari
valokuvaus/muu
muotoilu, käsityö/muu
kirjallisuus, tiedottaminen/muu

Näyttelyt ja esiintymiset

Oma kuvaus

Heippa vain!
TÄLLÄ SIVUSTOLLA VAIN OSA TÖISTÄNI- OTA YHTEYTTÄ, NIIN KERRON LISÄÄ TÖISTÄNI!!!

Lapualla Saarenpääkodilla Välilän asuinalueella 6.9.2018--- lähtien taidevalokuvanäyttelyni "60 KIRJO" ON PÄÄTTYNYT !!! Kiitos kävijöille!

---12.10-11.11.2018 Lapualla Hopearinteen Palvelukeskuksessa KATSEITA- LOOKS, akryylitöitä. Luonnon puolesta ilmastonmuutoksen ajatuksissa. KIITOS KÄVIJÖILLE!!!

MUSTA TUNTUU – runokooste myynnissä NYT Mediapinta Oy:llä,Booky.fi ja Adlibriksessä. Voit ostaa kirjan myös suoraan minulta. Hinta 25e /kpl. Runoja elämän kirjosta. Huumori ja hengellisyys vivahteina.


"Kaisan Kaffipaussilla " -näyttely siirtyy Kuortaneen Kirjastoon 1.10-30.11.2018 ajaksi. Käykäähän tutustumassa!KIITOS KÄVIJÖILLE JA ERITYISESTI NUORILLE!


Kysy lisää töistäni tai laita palautetta PUHELINNUMEROON 0404481228 tai kk.putik(at)gmail.com. Posti tai matkahuolto tuo taulusi/valokuvan perille ja tilisiirtona maksu sujuu vaivattomasti. Ota yhteyttä rohkeasti :)

Ystävällisesti

Kaisu Hildén

Ja vielä huom. huom.huom.
HOPEARINTEEN PALVELUKESKUKSESSA "KAISAN KAFFIPAUSSILLA" -näyttely päättynyt. Sydämellinen kiitos kaikille osallistuneille!

SARI`S ART IKKUNAGALLERIASSA SEINÄJOELLA (AMMATTIKOULUNKATU 2) HELMIKUUN -18 AJAN MYYNTINÄYTTELYNI ON OHI- SYDÄMELLINEN KIITOS KAIKILLE KÄVIJÖILLE!

Ennakkotietoja: Nurmon kirjasto Aquarellejä toukokuussa -19 ja yhteisnäyttely edesmenneen äitini taulujen kanssa SEINÄJOEN KIRJASTOSSA 2020/21 !!!!

Tunnisteet: taidemaalari, käsityöläinen, kirjailija, valokuvaaja, moniosaaja