Anna Hakkarainen, AP-ArtKaarina

Ei kuvaa

Osaaminen

taidemaalari
piirtäjä, kuvittaja
tilataiteilija, ympäristötaiteilija

Oma kuvaus

Olen kaarinalainen itseoppinut taiteilija, jolla on valtava palo luoda uutta. Olen pienestä asti piirtänyt ja maalannut, mutta lasten syntymän myötä harrastukseen tuli taukoa. Aloitin taiteilemisen uudestaan etsiessäni itseäni ja huomasin sen tuottavan minulle suurta iloa. Maalaaminen antaa minulle vapauden luoda taidetta rajoista piittaamatta ja antautuen täysin tunteiden valtaan. Parhaimmillaan uppoudun taiteen parissa niin, etten ajattele mitään muuta ja saavutan täydellisen flow-tilan. Flow-tilassa syntyvät yleensä myös parhaimmat teokset.

Pohdiskelen ja analysoin jatkuvasti maailmaa ja ympärilläni olevia ihmisiä, en vain ikinä kyllästy avartamaan katsomusta tai näkökulmia. Uskon ajan kanssa pystyväni auttamaan ihmisiä taiteeni kautta ja olenkin aloittanut pitämällä maalaustunteja. Toivon tuottavani taiteellani iloa sekä kannustamaan ihmisiä olemaan avoimempia itselleen.

Minulla on myynnissä valmiita maalauksia ja niiden lisäksi toteutan mielelläni myös monenlaisia tilaustöitä, joihin asiakas pääsee vaikuttamaan.

Ota rohkeasti yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää tai jokin teos puhuttelee sinua.

Facebook AP-Art
Instagram ap2art

Tunnisteet: taide, abstrakti, taidetunti, maalaus, AP-art, Anna Hakkarainen, tilaustyö, taidetta