Annu K. (öljyvärimaalaukset)Oulu

Ei kuvaa

Osaaminen

taidemaalari

Oma kuvaus

TERVETULOA

Öljyvärimaalauksiani on esillä Oulun Ideaparkin Perusterveyden odotustilassa
joulukuun ajan.
_____________________________

Suomen Taiteilijat Ry:n jäsen

Hei!

Teen monipuolisesti taidetta, pääosin abstraktilla otteella. Olen ammatiltani opettaja, ja toimin taiteen parissa kevytyrittäjänä. Olen opiskellut kuvataiteen perusopinnot Lapin avoimen yliopiston kautta Limingan taidekoulussa, ja meneillään ovat aineopinnot.

Taiteen tekeminen on minulle ihanan rentouttavaa tekemistä. Maalatessa saan läpikäydä kaikki tunteet, päätyen onnistumiseen teoksen valmistuessa. Haluan luoda kauneutta, mikä ilostuttaa katsojaansa.

Öljyvärimaalauksissani maalaan näkymiä, joiden kautta voi matkata mielikuvissa vaikka äärettömyyksiin. Kuvataideopettajanikin sanoi, että vaikka työ olisi kooltaan pieni, siinä näkyvä maailma on valtava ja rajaton.

Kuvien laatuun ja kylläisyyteen vaikuttaa paljon, miltä ruudulta niitä katsot. Luonnossa teos on aina vaikuttavampi! Voin halutessasi lähettää lisäkuvia tai videon, ja voit tulla katsomaan teoksiani Ouluun.

Myytävänä olevat öljyvärimaalaukseni löydät tältä sivulta. Lisää teoksiani, alkoholimusteilla ja sekatekniikoilla toteutettuja, on myynnissä toisella sivulla.
http://taidesivut.net/annuk/taidemyynti

Instagramista löydät minut art.annu.k Siellä on kattavammin kuvia taiteestani.

annu.k.fin@gmail.com

Tunnisteet: Öljyväri, öljyvärimaalaus, abstrakti, abstraktitaide