Cafe Rantamakasiini 5.6 - 8.8.2021

Ei kuvaa

Käyttötavat

taidenäyttelytila

Tilan kuvaus

Taidemaalari Kaisa Parénin Maailman rakkain paikka -näyttely on tulkinta luonnon kauneudesta ja sen merkityksestä elämässä.

Inspiraatio näyttelyyn on syntynyt sumuisina aamuina läheisellä lammella, kauniina kesä-iltoina järvellä soudellen, tuoksuvassa puutarhassa ja metsän siimeksessä samoillen.


Haluan tuoda teoksiin sitä tunnelmaa, jonka vahvasti koen ja aistin luonnossa liikkuessa. Pidin muutaman kuukauden tauon maalaamisesta ja sinä aikana heräsi aivan uudenlainen palo tähän suuntaan, millaisia maalauksia nyt ateljeessa syntyy. Kotimme maaseudun rauhassa antaa kaiken voiman ja luovuuden taiteeseen.


Elän ja hengitän luonnon rauhaa ja läsnäoloa. Katsojalle toivon pysähdyksen arvoisia hetkiä taiteen äärellä. Maalaan intuitiota kuunnellen luonnon tunnelmaa ja aistikokemuksia, ennemmin kuin jäljittelisin näkemääni valokuvan kaltaiseksi. Rauha, virtaava energia ja aistikokemus ovat asioita joita toivon teidän katselijoiden kokevan.

Kahvilasta saa maukkaat kakkukahvit ja herkullista suolaista syötävää. Kahvilan tummat hirsiseinät viestivät historiaa ja vanhan ajan henkeä. Nautinnollinen kahvihetki upeissa Puulan maisemissa.


Lämpimästi tervetuloa näyttelyyn! -Kaisa Parén Teokset ovat akryylimaalauksia kankaalle, kaikki teokset ovat myynnissä. Löydät lisää taidetta ja tarinoita taulujen takaa Instagram @kaisaparén ja Facebook @taidettakaisaparén

Tunnisteet: maisemamaalaus, kaisaparen, asetelmamaalaus, hirvensalmi