Helena TatjanaVantaa

Ei kuvaa

Osaaminen

taidemaalari

Oma kuvaus

NÄYTTELYT:

"Minä uskon pinkkiin ja muita värikkäitä kertomuksia"
Entressen kirjasto, Espoo 14.6.-3.7.2022
Kauniaisten kirjasto 1.8.-31.8.2022


Olen ruuhkavuosia elävä itseoppinut taiteilija (en mielelläni sanoisi itseäni taiteilijaksi, mutta puuhastelija ei kuulosta kovin raflaavalta). Maalaan pääasiassa erilaisilla valumaalauksen (acrylic pouring) tekniikoilla. Inspiraationi ammennan luonnosta ja fantasiakirjoista, joita luen samalla intohimolla kuin maalaan. Useimmissa töissäni on pinnoitteena epoksi hartsi, joka tekee työhön kirkkaan lasimaisen pinnan.

Valutaide ja epoksi ovat kuivumisvaiheessa erittäin herkkiä pölylle, joten ostamalla työni hyväksyt sen, että siinä saattaa olla pieni epätäydellisyyden hippunen. Teen myös suurimman osan maalauspohjistani itse, joten ethän odota tehdaslaatuista.


Täällä myytävät työni löydät myös Instagramista, jossa niistä on lisää kuvia. Niihin kannattaa käydä tutustumassa, sillä edestä otettu yksi kuva ei tee oikeutta töilleni. Käytän paljon helmiäisvärejä ja kimaltavia pigmenttejä, jotka tulevat parhaiten esiin auringon valon leikkiessä maalauksen pinnalla. Lisäksi saat paremman käsityksen työstä.

Hand made with love and passion.
https://www.instagram.com/helenatatjana_art

Tunnisteet: akryylimaalaus, acrylic, acrylicpouring, pouring, valumaalaus, fluidart