Kai O. SaloEspoo

Ei kuvaa

Osaaminen

taidemaalari

Oma kuvaus

Toistaiseksi "Kevätsiivous-hinnat" vähintään -50% aikaisemmasta (alennetut hinnat jo teoksissa).
Tavoitteeni on vapaasti kehittää taitojani ja ilmaisuani mahdollisimman pitkälle. Figuratiivisilla teoksilla pyrin siihen, että hallitsisin välineen ja osaisin siirtää tahtoni kankaalle. Toisinaan maalaan abstrakteja töitä enemmän intuitiolla - kokeillen tekniikoita, ideoiden vapaammin ja tehden onnellisia virheitä. Osaamiseni sekä varmuuteni on kasvanut ja huomaan ilokseni edelleen nauttivani ja riemastun joka kerta tavattomasti, kun joku haluaa teokseni seinälleen. Nyt on teoksia kertynyt - auttakaa harrastelijaa vähentämään varastoa ja tinkikää vaikka, jos kiinnostuitte jostakin teoksestani. (Jotkut teokset ovat seinilläni ja niistä en välttämättä tingi.)

Jos päädyit näin pitkälle, vilkaise myös kuvagalleriaani. Kiitän ajastasi ja toivon maalausteni antaneen vastalahjaksi pienen onnen pilkahduksen, kauniin hetken tai ajattelemisen arvoisen mietteen.

Yhteisnäyttely 4.11. - 16.11.2023.Galleria Fogga, Conversations with the Fantasy.

Instagram: artkaisalo

Maalaukset on tehty laadukkailla öljyväreillä pääosin kankaalle (valmispohjille) ja lähinnä Espoon työväenopistosta kerätyin opein. Seitsemän vuotta takana. Lisäksi olen käynyt nyt kolme Repin-instituutin maalauskurssia. Mahdolliset yhteydenotot sähköpostilla.

Tunnisteet: Kai O. Salo, Kai Salo, Kai, Salo, Taidetta kotiin, Oil Paintings, Oil on Canvas, Colourfull Art, Modern Art