Krist Sergeeva_ artTurku

Ei kuvaa

Osaaminen

taidemaalari

Oma kuvaus

Nyt
1.-30.6.2024, Oulangan luontokeskus, Kuusamo

Tulevat näyttelyt:
30.7.-18.8.2024 ”Kosketus” Pakarituva Brinkhallin kartanossa, Turku, soolo

9.8-1.9.2024 Turun Taiteen talossa, yhteisnäyttelyNÄYTTELYT: 


2023 

12.-24.09.2023 Turku, Space 81, ”Lapin Romantiikkaa” soolonäyttely
11.8.-28.8 Turku, Taiteen talo, Taiteen talon taiteilijoiden yhteisnäyttelyyn-teos ”Luonnonvirta”

Olen valokuvaaja, suunnittelija, joka aloitti maalaustaiteen tekemisen uudelleen pitkän tauon jälkeen. Olen pitänyt soolo- ja yhteisnäyttelyt sekä Suomessa että Venäjällä.
Taiteellinen työni käsittää abstrakteja maalauksia yhdistäen taiteellisen työn dokumentoituun valokuvaukseen ja ammatilliseen toimintaan. Yhdistän mietiskelemisen, virkistyksen ja luontoon integroitumisen käytäntöön, ihmisen tekemien esineiden ja luonnon luomuksien perustavanlaatuisten samankaltaisuuksien etsimiseen. Työni ovat ikään kuin sublimaatio omasta elämäntavastani, täynnä visuaalisia kokemuksia, kuvia luonnosta ja ihmiskulttuurista. Abstraktit muodot antavat minulle mahdollisuuden osoittaa mimeettistä käytäntöä, joka helposti yhdistää luonnon muotoja ja kuvia ihmisen ajattelusta, empatiasta ja tunteista. Omaan holistisen lähestymistavan, kun valitsen jokaiselle kuvalle erilaisia materiaaleja, erilaisia tekniikoita ja ratkaisuja.


Lisää kuvia ja videoita teoksistani löytyy Instagramista nimimerkillä: https://www.instagram.com/krist.sergeeva/

Tervetuloa tutustumaan taiteeseeni henkilökohtaisesti ateljeeheni, joka sijaitsee Turun Taiteiden talolla.

Tunnisteet: kuvataitelija, nykytaide, abstrakti, taide, taidemaalaus, sisustustaide, akryylimaalaus, alkoholimuste, sekatekniikka, taidetta netistä, abstrakti taide, intuitiivinen taide, acrylic painting, osta taidetta, akryyliteos, made in finland, suomalaista käsityötä, finnish art, kotimainen taide, kotimainen, art, taidetta, suomalainen taide, maalaustaide, taiteilija, sisustus, sisustustaulu