Sisko MäättäOulu

Ei kuvaa

Osaaminen

taidemaalari
muotoilu, käsityö/muu

Näyttelyt ja esiintymiset

Oma kuvaus

(Huom! Hinnan muutokset osassa teoksista johtuu siitä että, teoksiin on lisätty toimituskustannukset Suomessa.)

Olen tunneihminen, rakastan luontoa ja tunnen myös näkymättömän maailman läsnäolon. Luonnosta ammennan voimaa ja energiaa sekä inspiroidun. Minua kiehtoo kaikki vanhat tarinat keijukaisista, maahisista ja menninkäisistä. Työskentelen eri tunnetilojen lävitse, jolloin näen maailman eri värisuodattimien kautta. Näkymättömyys ilmestyy joskus myös näkyväksi töissäni itseni siihen vaikuttamatta.

Olen maalannut vesi-, peite-, öljy- ja akryyliväreillä sekä tehnyt joitakin tussi-, tekstiili- ja huovutustöitä. Nykyään maalaan pääasiassa akryyliväreillä.

Kaikenlaiset käsityöt ovat olleet aina lähellä sydäntäni. Vuosien varrella on syntynyt myös satoja onnittelu- ja joulukortteja.

Olen saanut innostuksen taiteen tekemiseen syntymälahjana, jonka lisäksi olen lukenut taidealan kirjallisuutta ja osallistunut taidekursseille. Maalaustekniikkaa minulle opetti oululainen taiteilija Tauno Ohenoja.

Toimiessani IT -alalla erikoissuunnittelijana intoni taiteeseen säilyi, vaikka aikaa taiteen tekemiseen oli vähemmän. Eläkkeelle jäätyäni sain vihdoin mahdollisuuden toimia kokopäiväisenä taiteilijana.

Työtilani sijaitsee:
Kulttuurikasarmi Hiukkavaara, K2

Tunnisteet: taiteilija, taide, kuvataide, painting, huovutus, huovuttaminen