Tarja UschanowTurku

Ei kuvaa

Osaaminen

taidemaalari
somistaja

Oma kuvaus

Tervetuloa tutustumaan profiiliini ja töihini!

Maalauksiani nähtävillä:

Löydät minut ja töitäni työhuoneeltani/galleriasta Puutarhakatu 44, 20100 Turku, joka viikko TI-TO klo 13-18 tai sopimuksen mukaan. Tervetuloa käymään!

Hangon kuvataiteilijoiden yhteisnäyttely 22.2-12.3.2024/Hangon kaupungin näyttelytila

Hangon kirjaston galleria 19.6.-7.7.2023

Galleria Fogga, Helsinki Lauttasaari 22.4.-11.5.2023/Oodi keväälle

Fabbes Cafe`n tiloissa Turussa, (Tehtaankatu 6) aj. 10.1.-2.3.23

Ensimmäinen näyttelyni oli 12.10.-13.11.2020/Turku Fabbes cafe

Maalaaminen ja värien tuoma energia, ovat kulkeneet aina elämässäni mukana muodossa tai toisessa. Tällä hetkellä, olen visualisti yrittäjänä panostanut suurimman osan työajastani maalaustaiteen tekemiseen, joten sisustustaulujen maalaaminen canvakselle akryyli/öljyväreillä ovat saaneet vallata suurimman osan työhuonettani. Pidän monenlaisesta taiteesta, mutta sydäntäni eniten lämmittää jos työni jättää pysyvämmän jäljen katsojan muistiin. Tämä on aina tavoitteeni kun aloitan tekemään uutta teosta. Työssäni saa usein näkyä myös tietynlainen herkkyys ja värien luoma pintastruktuuri.

Nykyisin maalaan pääasiassa sisustustauluja öljyväreillä tai sekatekniikalla (akryyli/öljyväri yhdistelmällä). Visualistisena henkilönä sytyn hienoista väriyhdistelmistä ja toivon että sinäkin löydät niistä saman herkkyyden ja kauneuden kuin mitä ne ovat minulle niitä maalatessani antaneet.

Voit seurata töitäni myös instagramin välityksellä @artbytarjau tai toiminimeni @decostellan kautta, josta löydät maalauksieni lisäksi myös muita somistustöitäni, pääsääntöisesti kierrätystuotteita hyödyntäen.


Ota yhteyttä jos kiinnostuit jostakin teoksestani, teen myös tilaustöitä!
Voit katsella kuvagallerian puolelta töitäni, jotka ovat jo löytäneet uuden kodin.
S-posti: Tarja.Uschanow@gmail.com tai tarja@decostella.fi

Tunnisteet: kukkamaalaukset, akryylimaalaukset, öljyvärimaalaus, sisustustaulut